Winkel


In de winkel van Hoogendoorn Hout vindt u alles wat u voor een gangbare klus nodig heeft. U vindt in één koop materiaal, gereedschap en toebehoren. En alles in enkele stuks of volle verpakkingen. Service is niet alleen voorbehouden aan ons hout, ook bij de toebehoren werken wij snel, flexibel en tegen concurrerende prijzen.

A-merk ijzerwaren 
Je zult maar net twee schroefjes nodig hebben… geen probleem, ook de kwalitatief goede Heco schroeven zijn desgewenst per stuk verkrijgbaar.

A-merk gereedschappen
Om goed werk te leveren, heb je natuurlijk het beste gereedschap nodig, zoals dat van Bahco of de meetgereedschappen van Stanley. De aluminiumboren die wij leveren, zijn uitermate goed geschikt voor het boren in hardhout. Doordat de groef dieper in het hout ligt, lost het hout beter uit de boor.

Bevestigingsmiddelen
Natuurlijk vindt u in onze winkel bouten, moeren en ringen in alle soorten en maten.

Toebehoren voor elektrisch gereedschap 
Wij leveren cirkelzaagbladen, diamantzaagbladen, boren, schroefbits en alle overige denkbare toebehoren voor uw elektrisch gereedschap.

Bouwbeslag 
Welke houtverbindingen heeft u nodig: stoelhoek, drempelhoek, raamhoek, raveeldrager, hoekanker met ril? Hoogendoorn Hout heeft het.

Deurensloten en –beslag 
Wij leveren alle soorten beslag en sloten voor binnen-, buiten- en tuindeuren. Uiteraard leveren wij ook veiligheidsbeslag en sloten met SKG-cerftificaat. (http://www.skg.nl/)

Verven, lijmen en kitten
Uw bouwwerk staat, het ziet er mooi uit en u wilt uiteraard dat het zo blijft. Onderhoud het dan met de beste middelen die er zijn. In onze winkel vindt u schuurmiddelen, verfschrappers en verven, lijmen en kitten van Bison, Den Braven en Alabastine.

Land- en tuinbouwgereedschap
Voor het perfecte handgereedschap bent u bij Hoogendoorn Hout aan het juiste adres.