Wij hanteren tijdens de bouwvakvakantie 2024 aangepaste openingstijden.

Bewerkingen

Van schaven tot productie

Wij beschikken over een eigen machinale met verschillende gespecialiseerde machines, waarmee we vrijwel elke bewerking uit kunnen voeren. Hierdoor zijn wij de ideale partij als je op zoek bent naar een (speciale) houtbewerking.

Schaven

Ben je op zoek naar geschaafd hout inclusief een apart profiel? In onze machinale hebben we een 7-assige schaafmachine waarmee we verschillende bewerkingen kunnen uitvoeren. Met deze machine kunnen we standaard tot een hoogte van 140 mm en een breedte van 290 mm schaven. De profielen die gelijktijdig geschaafd kunnen worden zijn onder andere: ronde kanten, vellingkanten, gegroefde dekdelen, bolprofiel, Deens rabat, sponningen, dakprofielen, lessenaarsdak en mes- en groef delen. Ben je op zoek naar een bewerking of profiel die er niet tussen staat? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, dan kijken onze specialisten samen met jou naar de mogelijkheden.

Liplassen maken en gaten boren

Met de zwaardzaag brengen wij voor jou rechte of schuine liplassen aan in balkhout tot een maximale hoogte van 200 mm en diepte van 300 mm. Met de boorkolom kunnen wij gaten boren in elke houtsoort tot een maximale hoogte van 150 mm en een maximale diameter van 45 mm.

Zagen en afkorten

Met de cirkelzaag kunnen we alles voor jou in de gewenste breedte, of onder graden zagen, tot een maximale hoogte van 100 mm. Onze formaatzaag zorgt er voor dat je plaatmateriaal op elke maat gezaagd wordt, zonder dat het gaat splinteren. We beschikken over (automatische) afkortzagen waarmee we elke order exact op maat kunnen afkorten. Het hout kan haaks, of onder graden, afgekort worden tot een maximale dikte van 150 mm.

Productie

In onze productiewerkplaats maken onze vakkundige collega's verschillende producten. Doordat dit allemaal met de hand gemaakt wordt zijn er zeer veel mogelijkheden. Wij maken onder andere zelf onze beschoeiingsschotten, tuinschermen, tuindeuren, hekjes en poortjes. Veel van deze producten zijn standaard op voorraad. Ben je op zoek naar een afwijkende maat of product? Dan maken we dat voor jou!

Onze certificaten