Diensten

Hoe kunnen we jou het beste helpen?

Deze vraag is de basis van onze organisatie, voor en met elkaar. Hieronder een overzicht wat wij voor jou kunnen betekenen. Staat hetgeen wat je zoekt er niet bij, vraag het ons. We denken graag met je mee!

Advies

Stel jouw vraag telefonisch, via e-mail of persoonlijk. We luisteren en denken graag met je mee om tot een goed advies te komen.

Offerte

Ons ervaren verkoopteam staat voor je klaar. Leg jouw aanvraag bij ons neer en je krijgt snel een gespecificeerde en complete offerte.

Winkel

Bij ons kun jij alles vinden voor jouw klus. Ben je op zoek naar advies, dan helpen onze ervaren medewerkers je graag verder. Ook ontvangen we je hier voor het afhalen van je bestellingen.

Klantgericht orderpicken

Of je nu voor een enkele plank komt of voor een groot volume, we helpen je met evenveel enthousiasme en betrokkenheid. Met en voor elkaar komen we tot het beste resultaat.

Bewerkingen

In onze eigen machinale kunnen we veel (hout)bewerkingen voor je uitvoeren. Dit geldt uitsluitend voor materialen van Hoogendoorn Hout. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij snel handelen en weet jij zeker dat je de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent. Ben je benieuwd naar alle bewerkingen die wij uit kunnen voeren? Neem dan snel een kijkje op onze pagina bewerkingen.

Levering van gecertificeerd hout

Rekening houdend met mens, natuur en milieu importeren wij uitsluitend hout uit gebieden waar duurzaam bosbeheer gestimuleerd wordt. Wij zijn FSCĀ®, PEFC, ISPM15 en CE gecertificeerd. Vraag naar onze gecertificeerde producten.

Transport

Je kunt je bestelling afhalen of laten bezorgen. Het afhalen van je bestelling kan tijdens onze openingstijden. Wil jij de bestelling liever laten bezorgen? Geen probleem, we helpen je graag. Onze vrachtwagens met los- en laadkraan lossen je goederen op een goed bereikbare plek tot ca. 12 meter naast de wagen.

Slijpservice

Wij bieden binnen onze dienstverlening een slijpservice aan. Voor deze slijpservice kun je terecht in onze winkel. We kunnen het volgende voor je verzorgen: Het slijpen van HW cirkelzaagbladen, motorkettingzagen, lintzagen, HM (boven)frezen. Het vervangen van 1 of meerdere tanden van cirkelzaagbladen en specials op aanvraag. We verzenden het slijpwerk elke maandagmorgen en een week later ontvangen we het weer scherp terug.

Nazorg

Jouw mening vinden we erg belangrijk. We horen het graag als je tevreden bent maar ook als we iets kunnen verbeteren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Ben je op zoek naar een certificaat van geleverdĀ FSCĀ® of PEFC hout? Wij kunnen hiervoor een garantieverklaring afgeven.

Onze certificaten