Over ons


Hoogendoorn Hout is allround leverancier van hout, houtproducten en aanverwante materialen. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door deskundige advisering, ongekend veel maatwerkmogelijkheden en snelle levering van grote en kleine hoeveelheden kwaliteitsproducten.

De historie van ons bedrijf gaat meer dan een halve eeuw terug. Het kleine familiebedrijf van toen is inmiddels uitgegroeid tot een sterke speler met klanten in heel Midden-Nederland. Onze klantenkring is uiteenlopend: overheden, waterschappen, aannemingsbedrijven, grond-, weg- en waterbouwbedrijven, loonbedrijven, hoveniers en particulieren. Met onze klanten hebben wij al jaren, tot wederzijdse tevredenheid, een goede relatie. De inzet waarmee de medewerkers van Hoogendoorn Hout elke dag weer de klanten bedienen, is de basis waarop deze lange relaties zijn gebouwd.

Hoogendoorn Hout levert zonder problemen grote volumes en afwijkende maten. Wij beschikken over een breed en diep assortiment hout, eigen binnen- en buitenopslagen, productiewerkplaatsen, machinale houtbewerkingsmachines en een goed geoutilleerde winkel. Wij kunnen maatwerk en prefab-opdrachten in eigen huis uitvoeren. Er is bewust gekozen voor grote voorraden. Goed voorraadbeheer zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren. De materialen kunnen met eigen vervoersmiddelen op locatie worden geleverd.

Binnen ons bedrijf hebben de directie, verkoop-, expeditie-, productie- en administratieve medewerkers een gezamenlijke visie op de toekomst van het bedrijf. In totaal werken er ruim 20 medewerkers bij ons bedrijf. De meesten zijn al jaren verbonden aan Hoogendoorn Hout. In een prettige en persoonlijke sfeer wordt er constructief gewerkt met veel aandacht voor de klant en zijn vraag. De expertise en het kennisniveau van de medewerkers is hoog en daarmee ook het innovatief en probleemoplossend vermogen.