Specials


 lintzaag 12-11-2013Lintzaag: Wanneer in een groot stuk dik hout een vloeiende gecurvde  zaagsnede gevraagd wordt die niet met een simpele decoupeerzaag te maken valt, wenden wij ons tot onze grote lintzaag. Met deze zaag kunnen wij ons hele assortiment maten aan, dus tot 100 mm dik. Door de minimale diameter van het lint gaat zelfs in de grote maten zeer weinig hout verloren. Een schone haakse zaagsnede die iedere door u bedachte lijn kan volgen, biedt eindeloze mogelijkheden.

Bewerkingen met de liplasmachine 001 Liplaszaag: Interessante houtverbindingen vragen om interessant gereedschap. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor het aanbrengen van strakke, haakse liplassen een draagbare lintzaag in onze werkplaats. Deze zaag biedt ons de mogelijkheid om deze verbindingen te creëren in fors balkhout. Wij kunnen halfhouts verbindingen aanbrengen tot 75 mm diep en tot 300 mm hoog. Door het dunne lint sluit de verbinding zo goed als naadloos.

Prieel voor Plant Plan 002 Handgereedschap: Een uitgebreide collectie aan hoogwaardige elektrische handgereedschappen draagt bij aan uw unieke wensen. Handmatige boven frezen, cirkelzagen, decoupeerzagen, boormachines, schaafmachines, beitels, handmatige lintzaag en schuurmachines zorgen er voor dat niets onmogelijk is.