Visie en missie


Visie
Hout is een natuurproduct en daarom bij uitstek geschikt om te verwerken in leefomgevingen. De exploitatie van dit prachtige materiaal dient echter verantwoord te gebeuren. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Al vanaf begin jaren 90 streeft Hoogendoorn Hout ernaar om zoveel mogelijk aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout te verhandelen en dit hout ook onder de aandacht te brengen bij zowel verwerker als eindgebruiker. Hoogendoorn Hout streeft ernaar om in de nabije toekomst alleen maar duurzaam geproduceerd hout te verhandelen.

Hoogendoorn Hout kent een sociaal beleid. Wij kiezen voor gezonde groei die is gebaseerd op reële marktontwikkelingen. Met Hollandse nuchterheid proberen wij het onderscheid te maken tussen realistische vragen uit de markt en luchtkastelen. Op de eerste spelen wij direct in. We nemen graag het initiatief als het gaat om innovaties.

 

Missie
Klanttevredenheid staat bij Hoogendoorn Hout voorop. Dit begint met het luisteren naar de wensen van onze klanten. Ons advies is praktisch en sluit zo veel mogelijk aan op de vraag. Ook als dat betekent dat wij producten leveren die niet standaard deel uitmaken van het assortiment. Het leveren van maatwerk is typerend voor Hoogendoorn Hout. Hoogendoorn Hout levert voornamelijk duurzaamheidsklasse 1 hardhout en naaldhout en heeft tevens een groot assortiment aan plaatmateriaal.